Blogia
el ladron de rosas

imatges

Les llums del local reflectien sobre el vidre que separava la realitat de les imatges impreses de les realitats viscudes.
Entre els reflexos podia veure dues mans grosses, envellides per les esquerdes de la pell, unes mans gastades que duien la mirada cap a les ungles trencades i mal cuidades. Les mans cobrien la cara, no deixaven veure el rostre complet, nomes es podia veure dos ulls grans, innocents, dos ulls d’infant, un menut propietari d’aquelles mans, vestit amb una roba esquinçada i que semblava feliç.

Las luces del local se reflejaban sobre el cristal que separaba la realidad de las imágenes impresas de las realidades vividas. Entre los reflejos se podían ver dos manos grandes, envejecidas por las grietas en la piel, unas manos gastadas que llevaban la mirada hacia las uñas rotas y mal cuidadas. Las manos cubrían la cara, no dejaban ver el rostro completo, solamente se podían ver dos ojos grandes, inocentes, dos ojos de niño, un chiquillo propietario de aquellas manos, vestido con una ropa rasgada y que parecía feliz.

0 comentarios