Blogia
el ladron de rosas

patetiques

Es trobava pels carrers de la seva ciutat, amb pressa, augmentava la velocitat del pedaleig per sortir del mig esquivant els llums, ni tan sols se’ls mirava es limitava a circular pels carrers intentant seguir d’una peça.
Les voreres eren plenes, i era mes fàcil d’esquivar els vehicles de quatre rodes que la quantitat de gent que passejava, semblava que l’encesa de les llums de Nadal feia sortir mes gent del habitual.
Quantitat desorbitada de cables i bombetes embolicant estructures metàl•liques, s’encenien el dia d’avui il•luminant la fredor de les botigues. Patètiques com cada any.
Amb un esperit de superació descontrolat l’ajuntament havia ampliat el seu radi d’acció i els passejos es decoraven amb una mena de boles bidimensionals de colors penjades dels arbres, destorbant la tranquil•litat de les seves branques.

Se encontraba por las calles de su ciudad, con prisa, aumento la velocidad del pedaleo para salir de en medio esquivando las luces, ni siquiera se los miraba se limitaba a circular por las calles intentando seguir de una pieza. Las aceras estaban llenas, y era más fácil esquivar los vehículos de cuatro ruedas que a la cantidad de gente que paseaba, parecía que la encendida de las luces de Navidad hacía salir más gente de lo habitual. Cantidad desorbitada de cables y bombillas envolviendo estructuras metálicas, se encendían el día de hoy iluminando la frialdad de las travesías. Patéticas como cada año. Con un espíritu de superación descontrolado el ayuntamiento había ampliado su radio de acción y los paseos se decoraban con una especie de bolas bidimensionales de colores colgadas de los árboles, entorpeciendo la tranquilidad de sus ramas.

0 comentarios